Naše usluge

Zaposlenje je jedan od najvažnijih faktora u životu svakog čovjeka. Omogućava nam financijsku stabilnost, stjecanje novih životnih iskustava te nam pruža osjećaj zadovoljstva jer smo svjesni da kroz obavljanje naših dnevnih zadataka stvaramo korist za ljude oko sebe. Dobro je znati da vam pri traženju željenog posla pomaže tim iskusnih stručnjaka.

 1. Veliki izbor slobodnih radnih mjesta
  Postavite stranicu https://adecco.hr/radna-mjesta/ među svoje favorite, budući da na njoj svaki dan donosimo popis novih slobodnih radnih mjesta te objavljujemo aktualne oglase. Pronađite odgovarajuću poziciju te se prijavite na jedan od bezbroj načina navedenih u oglasu.
 2. Nudimo vam upis u Adecco bazu tražitelja zaposlenja
  Upišite se u bazu tražitelja zaposlenja i stvorite si mogućnost informiranja o najnovijim slobodnim radnim mjestima. Upis u bazu tražitelja zaposlenja je besplatan. Kontaktirajte nas i dogovorite se za intervju. Ukoliko vaš profil odgovara navedenom opisu, naši kolege konzultanti kontaktirati će vas te dogovoriti daljnje korake.
 3. Obavještavamo vas o prilikama
  Ukoliko ste prijavljeni u našoj bazi a mi imamo slobodno radno mjesto koje odgovara vašem obrazovanju i iskustvu, kontaktirati ćemo vas i obavijestiti o prilici za zaposlenje. S naše ćete strane primiti sve potrebne informacije a na vama je odluka!
 4. Savjetujemo
  Dobro poznavanje situacije na tržištu rada i pozicija tržišnog lidera na području HR-a, omogućuju nam da vam pružimo odgovarajuće savjete. Možemo vam ponuditi korisne informacije iz područja zapošljavanja a posebno vas možemo usmjeriti ukoliko ste prvi put u potrazi za poslom.
 5. Povezujemo kandidate i kompanije
  Zbog dobrog poznavanja tržišta te naših klijenata i njihovih potreba, možemo vas uputiti i povezati sa željenim poslodavcima.
 6. Mladim osobama koje se susreću s tržištem rada nudimo različite mogućnosti usmjeravanja
  Kroz projekt Way to Work, mladim osobama dajemo priliku za usavršavanjem svojih vještina kroz brojne radionice i predavanja koje organiziramo kroz godinu.