Adecco lansira novi projekt: ˝Što možemo učiniti ZA TEBE?˝

Novosti Objavljeno:  01.05.2017

Naš ured u Puli započeo je aktivnosti u vezi projekta pod nazivom Što možemo učiniti ZA TEBE?

Kroz projekt se obraćamo različitim udrugama na području Istre i Primorja kojima se želimo predstaviti kroz mogućnost zajedničke suradnje u vidu zapošljavanja njihovih članova ali i drugih zainteresiranih skupina.

Ciljevi našeg projekta uključuju:

  • Individualne selekcije razgovore s korisnicima
  • Pronalazak željenog radnog mjesta sukladno vještinama i kompetencijama svakog kandidata ponaosob
  • Mogućnost zapošljavanja korisnika na trenutno aktivnim radnim mjestima (koja zahtijevaju poznavanje talijanskog jezika)
  • Kontaktiranje novih potencijalnih poslodavaca s ciljem zapošljavanja korisnika

Adecco Pula je u svoje aktivnosti odnedavno uključio i jedan novi smjer namijenjen našim kandidatima, sadašnjim i budućim, kao i našim radnicima. Želja nam je istražiti potrebu za radom u određenoj struci, branši i/ili tvrtci te pokušati pronaći traženu poziciju i realizirati zaposlenje. Također i korisnim savjetima pomoći u pripremi za željeno radno mjesto od pisanja životopisa (CV-a) do pripreme za selekcijski intervju.

Na ovaj smo način pristupili i Udruzi slijepih Istarske županije, Društvu osoba s tjelesnim invaliditetom, Prihvatilištu za beskućnike i Udruzi invalida rada Istre a sve s ranije navedenim ciljevima.

Na linku donosimo pregled kako je bilo u Udruzi slijepih: http://www.tvistra.hr/pitanje-vremena-udruga-slijepih-istarske-zupanije-20-3-2017/

Nadamo se da ćemo kroz ovaj ali i druge planirane projekte uspjeti stupiti u kontakt i pri tome pomoći članovima udruga i korisnicima iz skupine osjetljivih kategorija.