Adecco regija Adriatic i Mađarska ima novu generalnu direktoricu

Novosti Objavljeno:  13.01.2021

Jelena Žikić je od ovog mjeseca na čelu nove Adecco regije Adriatic i Mađarska.

Zadovoljstvo nam je što ovu godinu možemo započeti ovom važnom promjenom u menadžmentu ove regije.

Jelena Žikić, dosadašnja regionalna direktorica HR-a, zauzela je vodeću ulogu kao prva žena na ovoj poziciji u Adecco Eastern Europe & MENA regiji. Ona će primjeniti svoje široko znanje i dosadašnja iskustva iz FMCG industrije, bankarstva, telekounikacija, sigurnosti i HR rješenja kako bi učvrstila poziciju Adecca kao vođu industrije u regiji. S obzirom na to da je Jelena do sada vodila interni HR, jedinstvena prilika za poslovni rast i razvoj pruža se svim dionicima.

„Sretna sam što imam priliku prihvatiti ovaj izazov u uzbudljivom trenutku za Adecco i svijet rada koji se mijenja. Adecco je kompanija sa snažnim vrijednostima, talentiranim profesionalcima i zdravom organizacijskom kulturom. Tijekom dosadašnje karijere radila sam u industrijama koje su doživjele značajne promjene, a trenutan fokus je na redefiniranju budućnosti rada. Pravo je vrijeme da budemo dio HR industrije i sudjelujemo u ovoj promjeni. Radujem se nadolazećem iskustvu i nadogradnji sjajnog posla kojeg su moje kolege do sada napravile.“ – istakla je Jelena u osvrtu na novi korak u ovom profesionalnom putovanju.

Veliko nam je zadovoljstvo što se na ovoj poziciji nalazi osoba koja prikazuje ovakvu posvećenost i uklapa se u sve vrijednosti Adecco grupe te iščekujemo veoma produktivnu 2021!