Denis Tučar: Adecco CEO for One Month 2017!

Novosti Objavljeno:  30.05.2017

Adecco ured prošlog je petka ugostio TOP 4 finalista ovogodišnjeg izbora CEO for One Month. Una, Ivan, Dino i Denis, kandidati su koji su se svojom motivacijom i željom za stjecanjem novih iskustava, probili sve do zadnjeg kruga selekcije i pokazali da upravo oni mogu biti naš novi CEO for One Month.

Ovogodišnji selekcijski postupak obuhvatio je do sada najviše zainteresiranih kandidata, čak 236 njih koji su se odlučili prijaviti i sudjelovati u uzbudljivom odabiru osobe koja će na 1 mjesec raditi zajedno s Adecco Croatia Country Managerom.

Kroz proces odabira, kao i obično, kandidatima smo pokušali pokazati kako to izgleda realni selekcijski postupak kako bi stekli dojam što ih to očekuje u trenutku kada izađu na tržište rada i krenu tražiti posao.

Prošli petak bio je dan odluke i velikog proglašenja za Denisa Tučara, studenta Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji je ponio titulu CEO for 1 Month 2017 te koji će imati čast mjesec dana raditi uz našeg direktora Bojana Poljičaka koji je i sam sudjelovao u finalnom assessmentu i odabiru.

Našeg Denisa očekuju brojni izazovi i puno prilika za učenje te mu ovim putem želimo dobrodošlicu u Adecco tim!