Dobrotvorna akcija – Nepotrebno je nekome potrebno

Novosti Objavljeno:  10.03.2020

Zaposlenici Adecco Hrvatska uključili su se u dobrotvornu akciju udruge eSTUDENT “Nepotretbno je nekome potrebno”.

Adecco_eSTUDENT_vizual

eSTUDENT neprofitna je udruga koja je nastala inicijativom studenata i asistenata fakulteta u Hrvatskoj. Putem te udruge studenti postaju inicijatori promjena, stiču praktična iskustva i razvijaju mrežu znanja.

Dobrotvnornu akciju “Nepotrebno je nekome potrebno” započeli su s ciljem da pomognu ljudima kojima je pomoć potrebna. Prikupljanjem sredstava, poput starih knjiga, odjeće te igračaka za djecu, udruga pomaže djeci kojima je ta pomoć potrebna.

Ove godine rade na prikupljanju školskog pribora, poput bilježnica, kemijskih olovaka i ravnala, ali i onih na koje često zaboravimo. Šestari, škare, bojice i pribor za likovni samo su neki od primjera koji su potrebni djeci u Hrvatskoj, koja nemaju pristup tim predmetima.

Mi u Adecco Hrvatska sretni smo što se možemo uključiti u inicijativu udruge eSTUDENT. Svaka sitnica, svaki dodatni predmet donijeti će osmjeh na lice nekom djetetu, koje možda nikad nećemo vidjeti, ali ćemo znati da smo napravili dobro djelo.

Često pričamo o tome kako radionicama ulažemo u budućnost poslovanja u Hrvatskoj. Pomažemo razvijati kompanije diljem Hrvatske, ulažemo u radnu snagu, sportaše, studente. Naša djeca su naša dugoročna budućnost, ona u koju moramo staviti sav naš napor. Donacijom jednog šestara i kutomjera danas možda ćemo neko dijete uputiti prema svjetskim matematičkim konferencijama sutra. Jedna bilježnica manje u ladici može rezultirati u nagrađivanim književnicima i dramaturzima za 15 godina. U riječima Neila Armstronga, prvog čovjeka na mjesecu:

“Ovo je mali korak za čovjeka, ali velik za čovječanstvo”

Akcija “Nepotrebno je nekome potrebno” traje do 13.3.2020. godine. Više o projektu možete saznati na linku.