Rebranding Eurociett-a: Eurociett mijenja svoje ime u World Employment Confederation

Novosti Objavljeno:  21.09.2016

21.09.2016. Eurociett-a mijenja svoje ime u World Employment Confederation a uz novo ime i vizualni identitet proširuje i svoje područje djelovanja te radi na stvaranju šire slike tržišta rada.

World Employment Confederation ( W.E.C.) u svom će djelovanju obuhvaćati širu sliku nego što je to činio Eurociett. Naime, želi se napraviti odmak od poziciniranja kao ˝stručnjaka u području staffinga˝ prema širem spektru HR usluga kojima se agencije u svijetu bave. Tim pristupom organizacija i njeni članovi poslati će sliku profesionalnih stručnjaka i poznavatelja tržišta rada i budućih kretanja.

Promjene koje su nastupile danas u 12:00 h reflektirati će širenje teritorija djelovanja same organizacije i stvaranja slike HR stručnjaka i poznavatelja tržišta rada i promjena koje se na njemu dešavaju.

U dokumentu ˝Future of Work˝,  World Employment Confederation detaljno analizira kako se uvijeti zapošljavanja mijenjaju diljem svijeta i donosi smjernice kako im se primjereno prilagoditi.

Ovo i slična pitanja samo su neka od onih kojima će se World Employment Confederation pozabaviti u narednom periodu svog djelovanja.

Nova web stranica  www.wecglobal.org donosi novosti vezane uz promjenu naziva, vizualnog identiteta i područja djelovanja do sada nam poznatog Eurociett-a.