“Tijek selekcijskog procesa za najbolju praksu za mlade!” – Maja Perić #CEOnamjesecdana

Novosti Objavljeno:  16.05.2019

„Kada je Adecco grupa objavila oglas za kampanju „CEO for one month“, nisam dvojila ni sekunde oko prijave, a s obzirom da sam se prijavila vrlo rano (čim se objavio oglas na službenim stranicama Adecco grupe), do prvog dijela selekcije čekala sam više od mjesec dana.

Telefonski poziv u prvom krogu

I onda, jednog dana zazvoni mobitel i s druge strane se predstavi simpatičan glas iz Adecco Hrvatske vezano za prvi krug selekcije. Dok je s moje strane vladala trema i nervoza, s druge strane postavljana su mi vrlo jednostavna pitanja, koja su se između ostalog odnosila na to što me motiviralo za prijavu te zbog čega bih ja mogla biti ta koju će izabrati kao sljedećeg CEO for one month, a cijeli razgovor je trajao oko 10 minuta.

Na intervjuu predstavila sam motivaciju za praksu

Nakon otprilike tjedan dana dobila sam povratnu informaciju da sam prošla u drugi krug selekcije i poziv za intervju u prostorijama Adecco Hrvatska. Cijeli razgovor je trajao sat vremena te je izgledalo kao razgovor za posao gdje sam odgovarala na pitanja vezana uz dosadašnja iskustva i motivaciju za program CEO for one month te sam dobila nekoliko situacijskih zadataka gdje sam trebala „riješiti“ slučaj i izraziti svoje mišljenje kako bih se ponašala u tom trenutku. Nakon nekoliko dana dobila sam poziv za treći krug koji je trajao otprilike 3 sata.

Budi to što jesi

Sada kada se sjetim cijelog selekcijskog procesa, mogu reći da sam bila više nervozna nego što sam trebala s obzirom da su svi selekcijski krugovi bili opušteni i mislim da je vrijedilo jedno pravilo, a to je da budeš to što jesi. 😊“

Selekcijski proces još malo pa je završen! Sljedeći tjedan je finalni krug, odnosno Centar za procjenu na kojem ćemo izabrati našeg CEO-a za 2019. godinu! Ostanite s nama i saznajte tko je naš novi CEO na mjesec dana kojem će Maja u ponedjeljak službeno predati „titulu“. 😊