Započnite svoju karijeru na vrhu! – prijavite se za projekt “CEO na mjesec dana”

Novosti Objavljeno:  08.02.2019

Prvi koraci na tržištu rada su zahtjevni. Što ako počnete na vrhu? Program CEO-a na mjesec dana prilika je za mlade talente, jer Vam omogućuje da na prvom poslu „uđete u direktorske cipele“!

Ako imate viziju i želju da radite kao direktor tvrtke, projekt “CEO na mjesec dana” je pravi izbor za Vas. U Adecco Hrvatskoj pozivamo sve mlade ljude da se prijave za jedinstveno radno iskustvo. Naime, odabrani kandidat ili kandidatkinja ima priliku provesti cijeli mjesec radeći s direktorom Adecco Hrvatskoj i Adriatic regije. Na taj način pomažemo mladima u stjecanju novih znanja, dragocjenog iskustva u upravljanju tvrtkom i razvoju novih poslovnih prilika.

Prijave će se prikupljati od 5. veljače do 16. travnja, a odabrani kandidat ili kandidatkinja bit će objavljen 28. svibnja. Nakon mjesec dana prakse u lipnju i srpnju nastavljaju se mogućnosti za mlade direktore jer komisija odabire 10 finalista koji će biti testirani u “Bootcampu”. Jedan od njih bit će izabran za globalnog izvršnog direktora Adecco grupe, koji će još mjesec dana raditi s voditeljem Adecco grupe, Alanom Dehazeom, i zaraditi 15.000 eura. Pročitajte više o projektu CEO-a na mjesec dana.

Iskoristite priliku i prijavite se za CEO na mjesec dana! Za prijavu kliknite OVDJE.