Adecco u Hrvatskoj

Od 2003. godine pomažemo kandidatima pronaći posao na kojem će biti motivirani i uspješni, steći novo iskustvo i vještine te razviti svoju karijeru. U isto vrijeme pomažemo našim klijentima da budu konkurentni i uspješni pronalaskom odgovarajućih kandidata i podrškom koju pružamo našim uslugama i rješenjima.

Adecco vrijednosti i društvena odgovornost

Naš je cilj omogućiti svima koji dođu u kontakt s Adecco-om, poboljšanje njihovog položaja kako na radnom mjestu tako i kod kuće, ali i općenito u životu. Vodeća smo tvrtka u području ljudskih potencijala, koja povezuje ljude s odgovarajućim znanjima i sposobnostima s poslom kojeg žele obavljati. Uz nas, svijet postaje bolje mjesto za rad jer radimo i živimo prema ovim vrijednostima.

Timski duh

Zajedno djelujemo kao jedan tim te pružamo podršku kolegama u njihovom osobnom razvoju i međusobno dijelimo ideje i najbolje prakse.

Passionate
Strast

Mijenjamo svijet rada i našim kandidatima pronalazimo posao te im pružamo iskustvo i priliku da izgrade svoju budućnost. Ono što radimo nije samo posao već i naša strast.

Eye
Orjentacija na klijente

Uspjeh naših klijenata vrlo nam je važan te želimo da nas prepoznaju prilikom odabira svojih suradnika kako bismo se fokusirali na pravovremeno slanje pravih talenata.

Idea
Poduzetništvo

Preuzimamo inicijative kako bi “better work, better life” postala svakodnevna realnost. Učimo iz naših uspjeha i pogrešaka te inspiriramo druge kontinuirano tražeći inovativna rješenja.

Team
Odgovornost

Rad je osnova potreba i osnovno pravo pojedinca - pronalazeći kandidatima odgovarajući posao, osiguravamo njima i njihovim obiteljima prihod, status i budućnost.