arrow-left

Vrati se

Politika o korištenju kolačića

Mi u Adecco Hrvatska d.o.o. za zapošljavanje, Zagreb, Ulica fra Grge Tuškana 37, OIB: 31110908306, MBS: 080492874, agencijski ev.br. 6/04 od 21.06.2004 i broj licence: 178/20 od 17.2.2020 i Adecco Outsourcing d.o.o. za usluge, Zagreb, Ulica fra Grge Tuškana 37, OIB: 07018964853, MBS: 080639348, (“Adecco” ili “mi”) težimo pružiti vam najbolje internetsko iskustvo prilikom posjete stranici www.adecco.hr („Internetska stranica). Kako bismo to postigli, koristimo svoje i standardne kolačiće trećih strana radi prikupljanja podataka o vašem online ponašanju prilikom korištenja Internetske stranice istovremeno prateći učestalost vaših posjeta. Podaci koje prikupljamo su anonimni i ne sadrže identifikacijske podatke o pojedincu, osim u slučaju da nam pružite vaše podatke ispunjavanjem obrasca, dogovaranjem na pitanja iz ankete, prijavom za primanje obavijesti koje se šalju putem elektroničke pošte ili neke druge usluge dostupne na Internetskoj stranici. Ukoliko osobne podatke prikuplja Adecco, takva je zbirka obuhvaćena našom Politikom privatnosti, koja je dostupna na sljedećoj stranici https://adecco.hr/politika-privatnosti/. Niže se nalazi kazalo sadržaja kao pomoć u traženju željenih dijelova.

Kazalo:

Što pratimo
Kako upravljati kolačićima
Kolačići trećih strana
Kolačići koji se koriste na adecco.hr 
Izmjena Politike
Kontakt

Što pratimo

Za prikupljanje vaših osobnih podataka na Internetskim stranicama ne koristimo nametljive kolačiće. Koristimo standardne kolačiće trećih strana, kao što je Google Analytics, tipične za ovu granu djelatnosti, kako bismo pratili vaše online ponašanje i dobili statističke podatke na agregiranoj razini na sljedeći način:

  • Pratimo broj posjeta Internetskoj stranici, porijeklo svakog posjetitelja (tj. internetsku stranicu koju ste posjetili prije naše stranice) i kamo pojedini posjetitelj odlazi nakon korištenja Internetske stranice (tj. internetsku stranicu koju posjećujete nakon odlaska s naše Internetske stranice).
  • Kolačić se pohranjuje na vašem uređaju na razdoblje ne duže od perioda definiranog u dijelu „Kolačići koji se koriste na www.adecco.hr“ i povezan je s vašom IP adresom. Kolačići su male tekstualne datoteke koje vaš pretraživač pohranjuje na vašem uređaju. Oni nam omogućuju da saznamo vraćate li se na Internetsku stranicu.

Kako upravljati kolačićima

U Centru za podešavanje kolačića, kojem možete pristupiti klikom na poveznicu Cookie u donjem desnom kutu internet stranice, možete upravljati svojim preferencijama za dopuštanje ili odbijanje pohrane kolačića po kategoriji. Za više informacija o Kolačićima koje koristimo, kliknite ovdje.

Kolačići trećih strana

Prilikom korištenja Internetske stranice možete uočiti sadržaje trećih strana. Možemo vam također ponuditi mogućnost da bliže surađujete s nama i da dijelite informacije s drugima putem društvenih mreža kao što su Facebook, LinkedIn i Twitter. Ovaj sadržaj je dodan kako bismo vam omogućili pravovremeni pristup pažljivo odabranim informacijama koje bi vam mogle biti važne ili zanimljive, međutim u tom slučaju treće strane pružatelji usluga mogu pohranjivati dodatne kolačiće na vašem uređaju na što mi nemamo nikakav utjecaj. Stoga, predlažemo da provjerite pojavljuju li se na internetskim stranicama navedene treće strane i njihove Politike o privatnosti iz kojih možete dobiti dodatne informacije o njihovim kolačićima i o tome kako ih koristiti.

Kolačići koji se koriste na adecco.hr 

Tehnički Kolačići
Zahvaljujući tehnički nužnim web tehnologijama i kolačićima, naša internet stranica Vam je tehnički dostupna i možete je koristiti. To se odnosi na bitne osnovne funkcije kao što su navigacija internet stranicom, ispravan prikaz naše internet stranice u Vašem internet pregledniku ili traženje Vašeg pristanka za korištenje kolačića. Ova internet stranica ne može funkcionirati bez ovih nužnih web tehnologija i kolačića.

Funkcionalni Kolačići
Ti kolačići omogućavaju pružanje dodatnih funkcija i prilagodbe. Možemo ih postaviti mi ili pružatelji usluga treće strane čije smo usluge dodali na stranicu. Ako te kolačiće ne želite dopustiti, moguće je da pojedine ili sve usluge neće pravilno raditi.

Statistički Kolačići
Neprekidno radimo na većoj jednostavnosti korištenja i boljim performansama naših internet stranica. U tu svrhu koristimo sustave za analizu (i kolačiće) koji, u obliku pseudonima, mjere i analiziraju način te učestalost korištenja funkcija i sadržaja naših internet stranica. Na temelju tih analiza možemo poboljšati svoje internet stranice za korisnike.

Marketinški
Ovi kolačići ne pohranjuju izravno osobne podatke, ali rade na jedinstvenoj identifikaciji vašeg preglednika i uređaja. Ako ne omogućite ove kolačiće, manja je vjerojatnost da ćete vidjeti ciljane oglase.

Izmjena Politike

Odredbe ove Politike mogu se povremeno mijenjati. Svaku izmjenu koju naknadno unesemo u ovu Politiku objaviti ćemo na ovoj Internetskoj stranici s odgovarajućim obavijestima ili ćemo vam se obratiti putem drugih komunikacijskih kanala.

Kontakt

Sva pitanja, komentare i upite vezane za ovu Politiku šaljite nam slobodno na sljedeću adresu elektroničke pošte osobnipodaci@adecco.hr.

Zadnja nadogradnja: 5.6.2020, Verzija 3